Dit was de WMS-dag 2018
Doe meer met data: WMS als (inspiratie)bron

Het belang van betrouwbare data kan nauwelijks worden overschat. Maar blind staren op cijfermatige analyses is net zo gevaarlijk als vertrouwen op een goed buikgevoel. De komende WMS-dag op 21 maart gaat over het belang van data en de manier waarop we logistieke processen in een snel tempo ‘verdigitaliseren’ tegen de achtergrond van belangrijke trends als IoT (Internet of Things), big data en blockchain. Het gevaar dreigt dat daardoor belangrijke aspecten in het vernieuwingsproces even terzijde worden geschoven, zoals de human factor. Systemen als WMS zijn een belangrijk tool en tevens een bron van belangwekkende data. Daar goed mee om gaan is het thema van de WMS-dag. Behalve inspirerende sessies over toepassing van technologie biedt het programma volop ruimte voor verhalen uit de praktijk van ervaren WMS gebruikers.

Zet de WMS-dag 2018 nu in uw agenda:

Add to Calendar 03/21/2018 09:00 AM 03/21/2018 05:00 PM Europe/Amsterdam WMS-dag 2018 Doe meer met data: WMS als (inspiratie)bron Congrescentrum 1931, Den Bosch 1440

De WMS-dag is een begrip in de Logistieke sector. Al meer dan 20 jaar is dit hét kennisevenement voor warehouse-, supply chain- logistiek- en ICT managers die hun kennis over WMS willen verrijken. Daarnaast is de WMS-dag ook interessant voor iedereen die magazijn(gerelateerde) processen wil optimaliseren. Via kennissessies en interessante presentaties worden vakgenoten geïnspireerd over de nieuwste ontwikkelingen.​

Onderwerpen:​

  • Hoe selecteer je een WMS?
  • Welke pakketten zijn er en wat zijn ​de functionele verschillen?​
  • Wat zijn de valkuilen bij het implementeren van een WMS?​
  • WMS online en andere trends​
  • Magazijnprocessen continu verbeteren met WMS​
  • De rol van WMS binnen e-commerce​
  • Optimaal benutten van alle mogelijkheden binnen WMS

De WMS dag volgens oud deelnemers...

“Veel waardevolle informatie over WMS-systemen en -projecten te verkrijgen binnen 1 dag.”
“Het was zeer leerzaam en aan te raden voor een ieder die zich in de logistieke branche bevindt.”
“Een interessante verzameling van aanbieders en vragers op het gebied van Warehouse Management met inspirerende voorbeelden uit de praktijk.”
“Actueel, zinvol en praktijkgericht.”
“Goed verzorgde dag waarbij met diverse partijen genetwerkt kan worden.”

LinkedIN

Word ook lid van de WMS-dag group op LinkedIN en praat en discussieer mee.

Partners

Sponsoren

Vakmedianet gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie over het gebruik van cookies.