Programma

09:00Ontvangst

Koffie en thee en gelegenheid tot bezoeken informatiemarkt WMS

09:30Welkom

door Maartje Hofhuis en Heres Stad

Haar veelzijdige werkervaring in de televisiewereld, het bedrijfsleven en de theaterwereld maken Maartje Hofhuis vakinhoudelijk ijzersterk. Voor RTLZ presenteerde Maartje ‘TEAM NL’; een business programma over innovaties in Nederlandse bedrijven. Zij ging opzoek naar trends, ontwikkelingen en ondernemerskansen. Tevens was Maartje een vaste waarde binnen de nieuwsredactie van onder andere Pauw & Witteman en Nova, Hierdoor weet zij precies wat er bij het presentatie vak komt kijken. Momenteel werkt ze als senior redacteur voor RTL Late Night.

 
09:35Plenair

Doe meer met data: WMS als (inspiratie)bron

Wij presenteren u drie TED talks. Later volgt hierover meer informatie.

Daniel Gebler - Picnic

Daniel Gebler fotoDaniel Gebler is de CTO van Picnic - de snelst groeiende online supermarkt ter wereld - dat boodschappen doen gemakkelijk, leuk en betaalbaar voor iedereen maakt. Daarvoor was hij directeur R&D van Fredhopper, verantwoordelijk voor de product en technologie roadmap, en led engineering teams gelegen in Amsterdam en Sofia. Daniel heeft een PhD in Computer Science en een MBA.

 

Freek Aertsen

Freek Aertsen heeft Business Administration (specialisatie Supply Chain Management) gestudeerd aan Tilburg University (cum laude) waar hij ook zijn PhD heeft behaald. Daarna ging hij werken voor Royal Philips Electronics waar hij verantwoordelijk was voor verschillende grote multisiteprojecten zoals forecasting en planning & control improvement. Als mede-oprichter en senior consultant van EyeOn voert hij projecten uit ter verbetering van forecasting en planning performance voor bedrijven zoals NokiaSiemens Networks, Logitech, DSM, SuikerUnie, NXP, ASML en Philips. Hij levert als faculteitslid aan TIASeen bijdrage aan verschillende programma's en heeft verschillende artikelen en (wit)boeken gepubliceerd.

 

3e spreker wordt nog bekend gemaakt

10:25Wisselmoment

 

10:35Parallelsessies

In de parallelsessies kunt u kiezen om één van de verdiepende sessies van de TED talks te volgen.

11:25Pauze

Koffie- en theepauze
Gelegenheid tot bezoeken informatiemarkt

12:00Kennissessies

Kennissessies ronde 1

Klik op een van onderstaande sessies voor meer informatie

12:45Lunch

De lunch wordt aangeboden door Logistiek

13:45Kennissessies

Kennissessies ronde 2

De kennisessies worden binnenkort bekend gemaakt.

14:30Wisselmoment

 

14:40Kennissessies

Kennissessies ronde 3

De kennisessies worden binnenkort bekend gemaakt.

15:25Pauze

Koffie- en theepauze
Gelegenheid tot bezoeken informatiemarkt

15:40Plenair

Afsluitende spreker

16:30Borrel

Op het informatieplein kunt u onder het genot van een drankje en borrelhapje, bijpraten met collega’s uit de branche, experts en partners van de WMS-dag.

Partners

Sponsoren

Vakmedianet gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie over het gebruik van cookies.