Programmaonderdelen WMS-dag

De WMS-dag is opgebouwd uit verschillende programmaonderdelen. Bekijk hieronder welke sessies er gegeven worden.

Parallel
09:35
10:35

Business case van Reflex over bol.com

Tijdens deze kennissessie deelt Harm Jans – Business Lead WMS bij bol.com - de logistieke uitdagingen en ambities van bol.com. Daarnaast zal hij de keuze voor Reflex WMS toelichten door aandacht te besteden aan de selectiecriteria, het selectieproces en de implementatiefase van een nieuw WMS bij bol.com.

Parallel
09:35
10:35

Business case van Manhattan over ForeverDirect

Forever Direct is een importeur en distributeur van Aloë Vera producten. Tijdens de WMS Dag van 2012 heeft Forever Direct namens Manhattan en Groenewout een presentatie gehouden over toekomstvisie voor het nieuw te openen ‘golden DC’ en hun keuze voor de logistieke software. Inmiddels vijf jaar later is het tijd voor een terugblik en deelt Martin Zegers, managing director Forever Direct, zijn ervaringen hoe zij de integratie van 11 regionale DC’s in 1 EMEA DC hebben afgehandeld, wat de stappen zijn geweest om hun logistieke processen te optimaliseren en hoe zij zijn omgegaan met de enorme groei. Het is nu tijd vooruit te kijken en hun visie en strategie voor de komende jaren voor het voetlicht te brengen

Parallel
09:35
10:35 [BIJNA VOL]

Business case van Centric over Blokker

Centric is al jarenlang partner op ICT gebied voor de diverse winkelformules van Blokker. In het dc in Mijdrecht is het WMS pakket Locus destijds geïmplementeerd. Al snel wilde niemand van de medewerkers terug naar de situatie voor de implementatie. Het pakket bracht veel structuur, meer overzicht en inzicht in de processen. In een recent rapport van Shopping Tomorrow geeft Blokker een toelichting op de omnichannel activiteiten, die meer zijn gebundeld om focus te kunnen leggen. De vertaling naar de besturing van processen is een volgende stap. Wat brengt de dynamiek rond e-commerce teweeg voor systemen als het WMS? Tijdens de WMS-dag gaat site manager Roel Megens van Retail Logistics / Blokker daar een antwoord op geven.

Partners

Sponsoren

Vakmedianet gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie over het gebruik van cookies.